Træt af dit gamle badeværelse? Renovering af badeværelse kan være løsningen

Hos Murerfirmaet Sander tilbyder vi renovering af badeværelser og nyt badeværelse i Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Rødovre, Skovlunde og København.
 
De fleste ældre badeværelser lever sjældent op til beboernes drømme. Badeværelser i huse, der er bygget for mere end 20 år siden, er opført med nogle materialer og farver, der var det smarteste på daværende tidspunkt, men oftest ikke er det længere.

Før i tiden blev et badeværelse opfattet som et praktisk rum, hvor man opholdt sig så kort tid som muligt. Badeværelset skulle fungere og være nemt at rengøre. Det skal det stadigvæk. Men nutidens beboere drømmer ofte om et badeværelse, der samtidig er et rum til wellness og ro og måske i helt andre farver og materialer end de oprindelige. Så kan renovering af badeværelse være en løsning. Murerfirmaet Sander kan bygge videre på det badeværelse, du har, og ændre og tilpasse alt efter drømme, muligheder og budget.

En lille ændring eller den store makeover ved renovering af badeværelse

Har du allerede et badeværelse, der fungerer, men godt måtte være lidt mere moderne? Måske har du ikke længere brug for et badekar, men ønsker dig en rummelig bruseniche? Uanset hvordan dit nuværende badeværelse ser ud, kan Murerfirmaet Sander med en renovering af badeværelse tage udgangspunkt i det, der virker, og så bygger vi videre derfra.
Du vil blive overrasket over, hvor meget der kan forandres ved en renovering af badeværelse. Du kan få et helt nyt rum baseret på det, du allerede har.

Men der er meget at tage stilling til ved renovering af badeværelse eller et nyt badeværelse. Hvad drømmer du om?

  • Gulvbelægning – ønsker du fliser, klinker, trægulve eller de nye epoxygulve?
  • Vægbeklædning – skal det være filtsede vægge, murede vægge, drømmer du om opsætning af klinker eller fliser – eller forskellige kombinationer?
  • Loftbeklædning – skal vi montere spots, trælofter, gipslofter, klinker, fliser – eller?
  • Sanitet – råhvidt, sort, gråt? med skjult cisterne, nedsænket vask, porcelæn, granit – fritstående armaturer?
  • VVS-løsninger – vi kan bygge en separat brusesektion, vil du have mulighed for kar eller jacuzzi – og skjulte rørføringer?
  • Øvrigt murværk – vi kan bygge halvmure til opdeling af rummet – hvordan ønsker du tilpasning omkring vinduer og døre?
  • Og så skal du tænke i stil – råt, moderne, enkle linjer, romantisk, gammeldags?

Murerfirmaet Sander har mange års erfaring med – og en særlig forkærlighed for – renovering af badeværelse, og vi rådgiver og vejleder dig gerne. Måske kan vi se et par løsningsmuligheder, du ikke selv havde fået øje på?

Drøft et nyt badeværelse med os

Vi kører ud og står for renovering af badeværelse hver dag i København, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine planer om renovering af badeværelse. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 26 22 41 57. Skal du have nyt badeværelse? Vi dækker Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Rødovre, Skovlunde og København.

Vi har også stor erfaring med opsætning af fliser

 

Nyt badeværelse tilbydes i Albertslund Ballerup Brøndby Glostrup Rødovre Skovlunde

Trænger du til et nyt badeværelse eller renovering af det?

Få et uforpligtende tilbud

26 22 41 57

Kontakt os idag for et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave, vi står til rådighed med svar på dine spørgsmål uanset om det handler om materialevalg, kvalitet eller økonomi så stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.