KØKKENRENOVERING GIVER NÆSTEN ET HELT NYT KØKKEN

​Er dit køkken af ældre dato og efterhånden noget utidssvarende? Drømmer du om et helt nyt køkken, men tænker, at det bliver alt for dyrt? Så lad Murerfirmaet Sander stå din køkkenrenovering. Med en køkkenrenovering kan vi tage udgangspunkt i det køkken, du allerede har, og ombygge det, så det bliver, som du drømmer om det. Måske er der ting i dit nuværende køkken, der allerede fungerer? Lad Murerfirmaet Sander vejlede dig om, hvad vi med en køkkenrenovering kan forvandle dit nuværende køkken til.

VI KLARER ALLE DELE AF DIN KØKKENRENOVERING

Oftest er der brug for både tømrer, elektriker, VVS’er, murer og maler ved en større køkkenrenovering, og Murerfirmaet Sander har højt kvalificerede samarbejdspartnere inden for alle fagområderne. Lad trygt os klare koordinering og planlægning af din køkkenrenovering – vi holder dig løbende opdateret, så du hele tiden er tryg ved processen. Og intet bliver gjort uden din accept og faste aftaler.

Få et tilbud på køkkenrenovering i dag

Vi laver køkkenrenovering i stor København og vil gerne give dig et uforpligtende tilbud på køkkenrenovering, som du ønsker det – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf.​+45 26 22 41 57​ – måske er vi lige ude at lave en køkkenrenovering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Mange muligheder med en køkkenrenovering og et helt nyt køkken

Med en køkkenrenovering kan vi lave alt fra den mindre opgave med tilpasning af bordhøjde og fx indbygningsovn til den større ombygning af hele køkkenet, hvor vi måske kan inddrage nogle af boligens andre rum?

Murerfirmaet Sander har mange års erfaring med køkkenrenovering, og du kan trygt tage os med på råd fra starten – måske har vi øje for nogle løsningsmuligheder, du ikke selv havde overvejet?

Moderne køkkener skal være funktionelle og samtidig være rum, hvor man gerne opholder sig med samvær for øje. Der findes lige så mange måder at indrette et køkken på, som de mennesker, der skal bruge dem. Nogle af de ting, du skal tænke over i forbindelse med en køkkenrenovering, kan være:

  • Ruminddeling – hvor skal arbejdsområdet være? Et eventuelt spisebord? En kogeø? Hvordan i forhold til døre og vinduer – og skal der evt. rives en væg ned og inddrages et andet lokale?
  • Udskiftning af bordpladen?
  • Udskiftning af blandingsbatteri – måske med en quooker, så du altid har kogende vand lige ved hånden?
  • Udskiftning af vask – placering? en større porcelæns- eller stenvask – eller en dobbelt stålvask?
  • Nye skabslåger – eller renovering af dem, du har?
  • Nye skuffer? Lodrette skuffeskabe? På skinner og med touch-funktion?
  • Hårde hvidevarer – nogle nye og måske mere energibesparende? Måske indbygning med låger udenpå (køleskab og opvaskemaskine), så det matcher resten af lågerne? Og arbejdshøjden?
  • Hæve bordpladen? Danskernes gennemsnitshøjde er steget, men bordpladerne vokser jo ikke automatisk med. Vi kan lave en ekstra ”sokkel” mellem elementer og plade, så bordpladen hæves
  • Overskabe – eller hylder? Åbne eller lukkede?

​Vi tilbyder både renovering af køkken og helt nye køkkener i Albertslund, Glostrup, Ballerup, Brøndby, Rødovre og Skovlunde. Skal der laves ombygning eller tilbygning? Se hvad vi kan løse her.

Søger du et kvalitetsbevidst murerfirma?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: sander@murerfirmaet-sander.dk.

Kommentarer & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

Igennem årene har vi samlet en lang række glade kunder, som gerne giver et ord eller to med på vejen.

Vi arbejder altid efter bedste evne, hvor kvalitet og service er i fokus – det kan vores kunder fortælle mere om!

Nyt badeværelse

Flot håndværksmæssig arbejde, tænker selv og efterlever kundens ønsker og drømme. Altid godt humør og fløjter hele dagen.

Kurt, 6. november 2020

Flytning af dør til bad

Murerfirmaet Sander har flyttet en dør til et badeværelse, sat nye fliser op og blændet dørhullet med gasbeton med vandfast plade.

​Kim, 8. oktober 2020

du får mere end "bare" en murer

Hyrer du Sander, får du mere end bare en murer. Ifm. vores kælderrenovering viste det sig, at han nærmest var vores totalentreprenør, og fik lagt en god plan.

Anders, 29. januar 2021

Kontakt din nye murermester her 

Har du en anden opgave, der kan løses af en dygtig murer, så spørg endelig, også hvis den ikke er nævnt her! Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor for Murerfirmaet Sander.

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål, må du endelig gerne kontakte os eller vores murermester enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os herunder.

​Er du interesseret?

få et uforpligtende tilbud på din mureropgave

Vi står til rådighed med svar på dine spørgsmål! Uanset om det handler om materialevalg, kvalitet eller økonomi, så stiller vi gerne vores professionelle ekspertise til rådighed. Vi servicerer både private boligejere og firmaer, så hvis du søger en dygtig murer med fokus på professionelt håndværk, bør du vælge Murerfirmaet Sander ApS. 

​Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om murerfirmaet sander aps

Skal du bruge en murer i Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Rødovre, Skovlunde eller Storkøbenhavn?

Med 25 års erfaring inden for murerfaget er du sikret en kvalitetsbevidst partner.

Kontakt os

Telefon: +45 26 22 41 57

E-mail: sander@murerfirmaet-sander.dk

​Forsikring: Alm. Brand

Bovneager 29, 2600 Glostrup

CVR-nummer: 34485704

Copyright © 2021 Murerfirmaet Sander ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​