FACADERENOVERING ER ET LØFT AF HELE HUSET

​De danske efterårsstorme går ikke henover landet, uden at det kan ses på de danske husfacader. Uanset årstid er det danske vejr hårdt ved facaderne, og husenes klimaskærme vil med tiden blive påvirket af vind, vejr og fugt. Og så kan det være en rigtig god ide at investere i en facaderenovering. Oftest er det penge, der kommer retur igen i form af værdistigning i ejendommen og lavere energiudgifter. Og så hjælper SKAT også lidt til med finansieringen. Gennem mange år, har vi udført facaderenovering i Glostrup, Brøndby, Albertslund, Ballerup, Rødovre samt Skovlunde.

Med en facaderenovering opgraderer du din ejendom, og uanset om du går med hussalg for øje, vil dit hus virke langt mere velplejet og velholdt, når facaden er velrenoveret.

Ikke alene er det ikke kønt med revner og huller i en husfacade, men der kan opstå fugtproblemer med tiden, og de kan give grobund for råd og svamp. Du kan derfor med en facaderenovering skabe et langt bedre indeklima og undgå skimmelsvamp mm.

HOLD VARMEN INDE MED EN FACADERENOVERING

Samtidig er en facaderenovering medvirkende til, at varmen kan blive inde, hvor du har betalt for, at den skal være. Hvorfor ”fyre for gråspurvene”, hvis en facaderenovering kan sænke dine energiomkostninger.

Med det genindførte håndværkerfradrag er der nu mulighed for at få fradrag i skat for udgifterne til arbejdslønnen til håndværkerudgifter med grønt sigte – som fx facaderenovering – læs gerne mere på SKATs hjemmeside ​SKAT.

Facaderenovering helt fra bunden

Når Murerfirmaet Sander udfører en facaderenovering, går vi i gang helt fra bunden, og arbejder fra inderst til yderst for, at din facaderenovering bliver så flot og holdbar som muligt. Vi afslutter med den finish, du ønsker:

  • Reetablering – hvor vi udbedrer de huller og revner, der er i murværk og sokkel
  • Rensning – vi udfører rensning med vand eller sand afhængig af den nuværende facade
  • Genopbygning – vi murer, hvor det er nødvendigt, for at tætne og lukke
  • Reparation – såfremt der er mere gennemgående skader, fx sætningsskader, udbedres de også.
  • Finish – kalkning, filtsning eller vandpudsning? Hvordan ønsker du, at facaden skal fremstå – måske skal det være den antracitgrå, du altid har drømt om – måske hvid eller solskinsgul? Uanset hvad du vælger, kan du fremhæve din ny renoverede facade – og du kan altid vælge om igen, så lægger vi bare en anden farve på næste gang, vi kommer!

Lad os give dig et tilbud på facaderenovering i dag

Vi pakker vores murerbil og kører ud for at lave facaderenovering i stor København, og vi kommer gerne forbi din husfacade for at give dig et godt og uforpligtende tilbud. Vi har blandt andet udført facaderenovering i Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Rødovre og Skovlunde.


Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe til os på tlf. ​+45 26 22 41 57​ – måske står vi lige midt i en flot facaderenovering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.Trænger du til nyt køkken eller en køkkenrenovering? Så kan du læse om det her. 

Søger du et kvalitetsbevidst murerfirma?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: sander@murerfirmaet-sander.dk.

Kommentarer & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

Igennem årene har vi samlet en lang række glade kunder, som gerne giver et ord eller to med på vejen.

Vi arbejder altid efter bedste evne, hvor kvalitet og service er i fokus – det kan vores kunder fortælle mere om!

Nyt badeværelse

Flot håndværksmæssig arbejde, tænker selv og efterlever kundens ønsker og drømme. Altid godt humør og fløjter hele dagen.

Kurt, 6. november 2020

Flytning af dør til bad

Murerfirmaet Sander har flyttet en dør til et badeværelse, sat nye fliser op og blændet dørhullet med gasbeton med vandfast plade.

​Kim, 8. oktober 2020

du får mere end "bare" en murer

Hyrer du Sander, får du mere end bare en murer. Ifm. vores kælderrenovering viste det sig, at han nærmest var vores totalentreprenør, og fik lagt en god plan.

Anders, 29. januar 2021

Kontakt din nye murermester her 

Har du en anden opgave, der kan løses af en dygtig murer, så spørg endelig, også hvis den ikke er nævnt her! Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor for Murerfirmaet Sander.

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål, må du endelig gerne kontakte os eller vores murermester enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os herunder.

​Er du interesseret?

få et uforpligtende tilbud på din mureropgave

Vi står til rådighed med svar på dine spørgsmål! Uanset om det handler om materialevalg, kvalitet eller økonomi, så stiller vi gerne vores professionelle ekspertise til rådighed. Vi servicerer både private boligejere og firmaer, så hvis du søger en dygtig murer med fokus på professionelt håndværk, bør du vælge Murerfirmaet Sander ApS. 

​Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om murerfirmaet sander aps

Skal du bruge en murer i Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Rødovre, Skovlunde eller Storkøbenhavn?

Med 25 års erfaring inden for murerfaget er du sikret en kvalitetsbevidst partner.

Kontakt os

Telefon: +45 26 22 41 57

E-mail: sander@murerfirmaet-sander.dk

​Forsikring: Alm. Brand

Bovneager 29, 2600 Glostrup

CVR-nummer: 34485704

Copyright © 2021 Murerfirmaet Sander ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​