Lad os hjælpe dig med flisebelægning

Vi skaber flotte resultater i dit hjem

Opsætning af fliser og klinker kræver faglig viden, omhu og erfaring, og alt det har vi masser af hos Murerfirmaet Sander. Vi har også en stor glæde ved at skabe flotte resultater – det skal være lige så pænt, som hvis vi selv skulle bo med det og se på det hver dag. Og så skal det holde! Du skal jo gerne kunne glæde dig over resultatet af vores flisebelægning mange år frem.

Hos Murermester Sander har vi mange års erfaring med opsætning af klinker og fliser på næsten et hvilket som helst underlag og i alle typer lokaler – og vi opsætter typisk:

  • Vægfliser og -klinker
  • ​Badeværelsesfliser og -klinker
  • ​Køkkenfliser og -klinker
  • Gulvfliser og -klinker
  • ​Fliser og klinker til industrikøkkener

Inden opsætning af fliser og klinker sørger vi altid for at klargøre det underlag, som opsætningen skal ske på, for at få så godt og holdbart et resultat som muligt. Hvis forarbejdet er grundigt, bliver resultatet også optimalt.

Vi rådgiver gerne inden flisebelægning og opsætning af klinker

Med stor erfaring inden for flisebelægning og opsætning af klinker og ikke mindst med den rette faglige uddannelse i murerspanden rådgiver vi gerne om, hvilke type fliser eller klinker der er mest velegnet til det givne formål.

Opsætning af klinker og fliser – men hvad er forskellen?

Der er forskel på opsætning af fliser og opsætning af klinker, og ikke mindst hvilken type der er bedst til bestemte formål. Generelt er klinker stærkere end fliser. En flise er enten fremstillet i sten, beton eller brændt ler. Fliser i brændt ler er glaserede, ligesom klinker, men de er typisk ikke så stærke som klinker. Der er også forskel på forskellige flisers hårdhed og slidstyrke. Fliser kan være et rigtig godt valg til vægge, hvor der typisk ikke er så meget slid som på gulve.

Klinker er brændt ved en høj temperatur af kalkfattigt, jernholdigt ler, og derfor er klinken trykstærk med stor hårdhed. Af samme grund anvendes klinker typisk til gulvbelægning. Klinker er svære at ødelægge og slide ned, og det gør dem ideelle til køkkengulve, badeværelsesgulve og bryggersgulve.

Inden for både fliser og klinker findes der et utal af mulige farver, størrelser og former. Murerfirmaet Sander rådgiver gerne, men uanset hvad du vælger, kan vi sætte og lægge nøjagtigt de fliser eller klinker op eller ned, du ønsker. Du kan få det hele ensfarvet eller i mønster – eller en kombination. Det er helt op til dig. Murerfirmaet Sander holder af at levere smukke resultater, og vi klarer flisebelægning præcis som du allerhelst vil have det.

Lad os drøfte opsætning af fliser og klinker hjemme hos dig

Hvad koster det at få lagt fliser? Alle projekter er forskellige, hvorfor priser også vil variere. Hver dag udfører vi flisebelægning i Glostrup, Brøndby, Rødovre og omegn, og vi vil gerne komme forbi for at rådgive og vejlede dig og give dig et uforpligtende tilbud til en skarp pris. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 26 22 41 57 – så er din murer på vej.

Vi tilbyder også renovering af badeværelse og tilbygning til hus. Læs mere her.

Søger du et kvalitetsbevidst murerfirma?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: sander@murerfirmaet-sander.dk.

Kommentarer & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

Igennem årene har vi samlet en lang række glade kunder, som gerne giver et ord eller to med på vejen.

Vi arbejder altid efter bedste evne, hvor kvalitet og service er i fokus – det kan vores kunder fortælle mere om!

Nyt badeværelse

Flot håndværksmæssig arbejde, tænker selv og efterlever kundens ønsker og drømme. Altid godt humør og fløjter hele dagen.

Kurt, 6. november 2020

Flytning af dør til bad

Murerfirmaet Sander har flyttet en dør til et badeværelse, sat nye fliser op og blændet dørhullet med gasbeton med vandfast plade.

​Kim, 8. oktober 2020

du får mere end "bare" en murer

Hyrer du Sander, får du mere end bare en murer. Ifm. vores kælderrenovering viste det sig, at han nærmest var vores totalentreprenør, og fik lagt en god plan.

Anders, 29. januar 2021

Kontakt din nye murermester her 

Har du en anden opgave, der kan løses af en dygtig murer, så spørg endelig, også hvis den ikke er nævnt her! Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor for Murerfirmaet Sander.

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål, må du endelig gerne kontakte os eller vores murermester enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os herunder.

​Er du interesseret?

få et uforpligtende tilbud på din mureropgave

Vi står til rådighed med svar på dine spørgsmål! Uanset om det handler om materialevalg, kvalitet eller økonomi, så stiller vi gerne vores professionelle ekspertise til rådighed. Vi servicerer både private boligejere og firmaer, så hvis du søger en dygtig murer med fokus på professionelt håndværk, bør du vælge Murerfirmaet Sander ApS. 

​Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om murerfirmaet sander aps

Skal du bruge en murer i Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Rødovre, Skovlunde eller Storkøbenhavn?

Med 25 års erfaring inden for murerfaget er du sikret en kvalitetsbevidst partner.

Kontakt os

Telefon: +45 26 22 41 57

E-mail: sander@murerfirmaet-sander.dk

​Forsikring: Alm. Brand

Bovneager 29, 2600 Glostrup

CVR-nummer: 34485704

Copyright © 2021 Murerfirmaet Sander ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​