Ombygning og tilbygning kan give dig det drømmehus du allerede har

Står du og overvejer en ombygning eller tilbygning? Hos Murerfirmaet Sander har vi en bred erfaring med om- og tilbygning i Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Rødovre, Skovlunde og generelt stor København. 

Familier ændrer størrelser. Og huset vokser desværre ikke med op eller ned. Har I fået brug for et ekstra børneværelse? Eller har I et værelse for meget, I gerne vil have inddraget i resten af huset?

Murerfirmaet Sander har mange års erfaring i ombygning og tilbygning, og vi vil gerne øse af de ideer og løsningsmuligheder, vi kan se i netop dit hus.

En ombygning og tilbygning kan være netop den løsning, der gør, at I kan blive i det hus, I har. Det er både dyrt og besværligt at flytte, men med en ombygning og tilbygning kan I udnytte de kvadratmeter, der allerede er på grunden, og samtidig blive i et kvarter, I sikkert er glade for.

Ombygning og tilbygning kan fx være:

  • Opføre ekstra vægge, så I får flere rum – måske et ekstra børneværelse, et kontor?
  • Fjerne vægge, så I kan samle fx køkken og alrum?
  • Tilbygning af en udestue – så I får en ekstra stue I kan bruge fra tidligt forår til sent efterår?
  • Ombygning af køkken og bad til nogle mere tidssvarende lokaler i en stil, I selv har valgt?

Kun fantasien sætter grænsen. Vi har dygtige samarbejdspartnere i form af VVS’er, maler, tømrer, elektriker – så vi kan klare hele entreprisen ved din ombygning og tilbygning i Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Rødovre & Skovlunde.

Tag os med på råd, når du tænker på ombygning og tilbygning

Vi kommer gerne ud for at drøfte dine planer om ombygning og tilbygning i stor København – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 26 22 41 57 – så er din ombygning og tilbygning et skridt tættere på.


Vi tilbyder også renovering af dit badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud

26 22 41 57

Kontakt os idag for et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave, vi står til rådighed med svar på dine spørgsmål uanset om det handler om materialevalg, kvalitet eller økonomi så stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.