Lad en fagmand klare din opsætning af fliser og klinker

Vi opsætter fliser og klinker i Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Rødovre, Skovlunde og stor København.

Opsætning af fliser og klinker kræver faglig viden, omhu og erfaring, og alt det har vi masser af hos Murerfirmaet Sander. Vi har også en stor glæde ved at skabe flotte resultater – det skal være lige så pænt, som hvis vi selv skulle bo med det og se på det hver dag. Og så skal det holde! Du skal jo gerne kunne glæde dig over resultatet af opsætning af fliser og klinker mange år frem.

Hos Murermester Sander har vi mange års erfaring med opsætning af fliser og klinker på næsten et hvilket som helst underlag og i alle typer lokaler – og vi opsætter typisk:

  • vægfliser og -klinker
  • badeværelsesfliser og -klinker
  • køkkenfliser og -klinker
  • gulvfliser og -klinker
  • fliser og klinker til industrikøkkener

Inden opsætning af fliser og klinker sørger vi altid for at klargøre det underlag, der skal ske opsætning af fliser og klinker på, for at få så godt og holdbart et resultat som muligt. Hvis forarbejdet er grundigt, bliver resultatet også optimalt.

Vi rådgiver gerne inden opsætning af fliser og klinker

Med stor erfaring inden for opsætning af fliser og klinker og ikke mindst med den rette faglige uddannelse i murerspanden rådgiver vi gerne om, hvilken type fliser eller klinker, der er mest velegnet til det givne formål.

Opsætning af fliser og klinker – men hvad er forskellen?

Der er forskel på opsætning af fliser og opsætning af klinker, og ikke mindst hvilken type, der er bedst til bestemte formål. Generelt er klinker stærkere end fliser.

En flise er enten fremstillet i sten, beton eller brændt ler. Fliser i brændt ler er glaserede, ligesom klinker, men de er typisk ikke så stærke, som klinker er. Der er også forskel på forskellige flisers hårdhed og slidstyrke. Fliser kan være et rigtig godt valg til vægge, hvor der typisk ikke er så meget slid som på gulve.

Klinker er brændt ved en høj temperatur af kalkfattigt, jernholdigt ler, og derfor er klinken trykstærk med stor hårdhed. Af samme grund anvendes klinker typisk til gulvbelægning. Klinker er svære at ødelægge og slide ned, og det gør dem ideelle til køkkengulve, badeværelsesgulve og bryggersgulve.

Inden for både fliser og klinker findes der et utal af mulige farver, størrelser og former. Murerfirmaet Sander rådgiver gerne, men uanset hvad du vælger, kan vi sætte og lægge nøjagtigt de fliser eller klinker op eller ned, du ønsker.

Du kan få det hele ensfarvet eller i mønster – eller en kombination. Det er helt op til dig. Murerfirmaet Sander holder af at levere smukke resultater og klarer opsætning af fliser og klinker præcis, som du allerhelst vil have det.

Lad os drøfte opsætning af fliser og klinker hjemme hos dig

Hver dag udfører vi opsætning af fliser og klinker i Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Rødovre, Skovlunde og stor København, og vi vil gerne komme forbi for at rådgive og vejlede dig, og give dig et godt og uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 26 22 41 57 – så din murer på vej.

 

Trænger du til nye fliser og klinker til et nyt køkken?

Få et uforpligtende tilbud

26 22 41 57

Kontakt os idag for et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave, vi står til rådighed med svar på dine spørgsmål uanset om det handler om materialevalg, kvalitet eller økonomi så stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.